Bine ati venit pe pagina de „Reguli generale” a site-ului QoS.com.ro, platforma noastra de consultanta in tehnologia informatiei. Pentru a beneficia in mod optim de serviciile noastre si pentru a mentine un mediu sigur si placut pentru toti utilizatorii, va rugam sa respectati urmatoarele reguli si orientari.

1. Utilizarea responsabila

Va rugam sa utilizati site-ul nostru intr-un mod responsabil si etic. Nu postati, distribuiti sau accesati continut care poate fi ilegal, defaimator, abuziv, amenintator, ofensator sau care poate incalca drepturile de autor sau alte drepturi ale tertilor.

De asemenea, va rugam sa nu utilizati site-ul in scopuri comerciale sau publicitare fara consimtamantul nostru prealabil.

2. Confidentialitatea si securitatea

Respectam confidentialitatea datelor dumneavoastra si ne angajam sa protejam informatiile personale pe care ni le furnizati. Va rugam sa consultati politica noastra de confidentialitate pentru a intelege cum colectam, utilizam si protejam datele dumneavoastra personale.

In acelasi timp, va solicitam sa nu incercati sa accesati sau sa obtineti informatii din conturile altor utilizatori sau sa incercati sa compromiteti securitatea site-ului nostru.

3. Respectarea drepturilor de autor

Respectam drepturile de autor ale altor persoane si va rugam sa faceti acelasi lucru. Nu publicati sau distribuiti continut care incalca drepturile de autor ale altora fara permisiunea acestora.

Daca considerati ca drepturile dumneavoastra de autor au fost incalcate pe site-ul nostru, va rugam sa ne contactati si vom remedia situatia in cel mai scurt timp posibil.

4. Comunicarea respectuoasa

Promovam o comunicare respectuoasa si constructiva pe site-ul nostru. Va rugam sa evitati limbajul obscen, insultele, atacurile personale sau orice alt comportament nepotrivit.

In cazul in care intampinati probleme sau conflicte cu alti utilizatori, va incurajam sa le rezolvati intr-un mod civilizat si sa solicitati ajutorul echipei noastre de asistenta, daca este necesar.

Incalcarea acestor reguli poate duce la restrictionarea accesului dumneavoastra la site-ul nostru sau la alte masuri disciplinare, conform politicii noastre interne.

Va multumim ca ati ales QoS.com.ro si va rugam sa ne contactati daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la regulile noastre generale.