Bun venit pe pagina de „Termeni si conditii de utilizare” a site-ului QoS.com.ro, platforma noastra de consultanta in tehnologia informatiei. Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii care guverneaza utilizarea site-ului nostru. Prin accesarea si utilizarea acestui site, sunteti de acord sa respectati si sa fiti obligat de acesti termeni si conditii.

1. Proprietatea intelectuala

Site-ul QoS.com.ro si toate continuturile sale, inclusiv texte, grafica, logo-uri, imagini si software, sunt protejate de drepturile de autor si alte legi privind proprietatea intelectuala. Niciun element al acestui site nu poate fi reprodus, modificat, distribuit sau utilizat in alte scopuri fara consimtamantul nostru scris.

2. Utilizarea site-ului

Va oferim o licenta limitata, revocabila si necomerciala pentru a accesa si utiliza site-ul nostru in conformitate cu acesti termeni si conditii. Sunteti de acord sa nu utilizati site-ul intr-un mod care sa incalce legile si regulamentele aplicabile sau sa provoace prejudicii altor utilizatori.

Este interzisa colectarea de informatii despre alti utilizatori, inclusiv adrese de e-mail, fara consimtamantul acestora. De asemenea, nu aveti voie sa interfereti cu functionarea site-ului nostru sau sa incercati sa accesati informatii confidentiale sau protejate prin masuri de securitate.

3. Confidentialitatea datelor

Respectam confidentialitatea datelor dumneavoastra personale conform politicii noastre de confidentialitate. Va rugam sa cititi politica noastra de confidentialitate pentru a intelege cum colectam, utilizam si protejam datele dumneavoastra.

4. Excluderea responsabilitatii

Site-ul nostru este oferit „asa cum este” si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru eventualele erori sau intreruperi ale functionarii acestuia. Nu garantam ca site-ul va fi intotdeauna disponibil, sigur sau fara erori.

Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru continutul sau acuratetea informatiilor furnizate de terte parti sau pentru eventualele daune cauzate de utilizarea acestora.

5. Modificari ale termenilor si conditiilor

Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza acesti termeni si conditii in orice moment. Orice modific are va fi efectiva imediat ce este publicata pe site-ul nostru. Va rugam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

6. Contact

Pentru intrebari, nelamuriri sau raportarea unor incalcari ale acestor termeni si conditii, va rugam sa ne contactati.

Va multumim ca ati ales QoS.com.ro si va dorim o experienta placuta pe site-ul nostru!